top of page

Tikkende tijdbom...


Hoeveel boosheid zit er in jou?


Ik was altijd woest, om van alles en alles had een gegronde reden om woest over te zijn. Alhoewel ik ' dacht' dit te hebben benoemd, gezien en verwerkt te hebben, is gisteren toch een laag naar buiten gekomen waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben!


Een laag van oude intense woede mocht eindelijk zich bevrijden.


Afgelopen dagen is er zo ontzettend veel moois aan inzichten, mensen en situaties in mijn leven gekomen. Kon niet anders dan dat weer een laag opgeruimd mocht worden.


Zo dankbaar voor alle tools waardoor issues sneller gezien en geheeld mogen worden. Wanneer het bewustzijn ontwikkelt, je meer inzicht krijgt op welke lagen energie zich vastzet en in welke vormen dan zie je makkelijker vanuit welke hoek de energie komt.


Zo dankbaar voor de toevalligheden en synchronisatie die mij de weg wijzen.

Het is niet makkelijk om uit comfort zone te stappen. Er is helaas geen quick fix om geheeld te worden. Superdankbaar voor alle hulp en inzichten!


Strekking is dat het nooit okay is om boos te zijn. Als je echter niet beter weet en het onderdeel van je systeem is, accepteer dit én vergeef jezelf zodat je heling kunt gaan brengen.


Je bent niet de boosheid. Je voelt je boos. En accepteer dat het met vallen en opstaan gaat, dat er verschillende redenen en energieën zijn die je naar dit punt hebben gebracht dat boosheid een normaal gegeven is geworden. En je zal ook meerdere lagen en energieën door gaan om weer bij je kern te komen.


Tijdens mijn helingsopleidingen zijn veel energieën besproken die lagen oplossen en opgelucht dacht ik vaak, weer een laag opgelost en nu klaar...maar nee dan kwam weer een nieuwe uitleg over een andere energievorm... en er zijn er nog veel meer, iedere keer leer ik weer meer!


En behalve dat,heling komt niet in de volgorde waarin een opleiding wordt gegeven. Dat betekent aan de slag. Door diepe dalen en weer omhoog. Het mooie is dat de diepe dalen intenser zijn en dat ik daar sneller uit kom.


Door inzicht in de energievormen, structuren en patronen zijn de dalen minder diep of ben ik er eerder uit. Eitherway, dankbaar!


Welke wolkjes wil jij onderzoeken?

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page