top of page
Image by Heidi Fin

Creeër jezelf

Bij de coaching maak ik gebruik van verschillende technieken afgestemd met jouw Hogere Zelf en met wat jij nodig hebt om de ruimte te creëren voor jouw transformatie.

Om ongezonde gewoontes, overtuigingen en emoties te transformeren is meer tijd nodig voor blijvend resultaat. Als er onvoldoende tijd is om alles te integreren, is de kans groot dat je terug valt in oude gewoontes en gedrag.

Coachingsgesprek voor incidentele ondersteuning.

Coachingstraject voor ondersteuning tijdens een langere periode.

Coachingsgesprek

Coaching
Minimaal 2 uur


Contactmomenten
Naar behoefte

Jouw investering

€ 130 incl. btw
(uurtarief € 65)

Trekking Trip_edited_edited.jpg
Image by Ashley Batz

Coachingstraject

6 maanden

€ 1.560 inclusief BTW

6 dagdelen van 3 uur

6 gesprekken van 1 uur

+

Gratis

2x Holy Trinity avond t.w.v. € 20

Wat deelnemers zeggen...

  • Ik was volledig de weg kwijt. Met begeleiding van Usha begon ik mezelf terug te vinden. Ik maakte gelijk positieve sprongen in mijn leven.

  • Dit is wat ik nodig heb, het geeft me een hoop energie en nieuwe inzichten.

  • Een aanrader om echt tot rust te komen en vanuit die rust in je lijf te willen blijven. Te kunnen blijven omdat er weer ruimte voor is gemaakt. Dankbaar.

  • Ik ga weer gemakkelijk naar school altijd op tijd en naar werk. Hiervoor had ik vooral lichamelijke en geestelijke klachten om iets te kunnen doen, maar het voelt nu alsof ik het onder controle heb.

  • Het is het meer dan waard om jezelf dit te gunnen.

  • Mijn tweede generatie oorlogstrauma is door een ingenieuze manier van vragen stellen getransformeerd nadat de achterliggende overtuiging was getraceerd en het is vervangen door een gezond gevoel van respect. Dank Usha voor deze interessante helende reis.

Coaching

bottom of page