top of page

Reis van jouw ziel

€ 97

onderzoekswerk, presentatie 1-1,5 uur,  audio-opname, clearingsprotocol en toegang tot online omgeving

Iedereen is uniek als mens. Toch gedragen we ons als kuddedieren en lijken we hetzelfde na te streven of op dezelfde wijze te handelen. Het resultaat is meestal niet hetzelfde. 

Onze belevenissen zijn net zo uniek als wij als mens zijn. Elk mens draagt zijn eigen ervaringen bij zich, van dit leven én ook van andere levens. Dit kunnen positieve dingen zijn, maar het valt pas op wanneer we op een bepaalde thema blokkeren. 

De 'Reis van jouw ziel' geeft inzicht in de energie rond de blokkades die jij in jouw leven tegenkomt en op welke manier je deze kunt ombuigen.

Een 'Reis van de ziel' aanvragen doe je door de informatie in de formulier in te vullen. Zodra ik aan de slag ga om jouw zielsreis uit te werken ontvang je bericht en hou ik je op de hoogte.

Na het onderzoekswerk neem ik je tijdens een gesprek (digitaal) van 1,5 uur mee door jouw zielsreis. Je krijgt de tools om na de presentatie zelf jouw oude karma, waar je je bewust van bent geworden, op te ruimen.

NB. de informatie is helaas niet voor iedereen toegankelijk.

Seashell

Ik kwam bij Usha voor een reading en had nooit kunnen bedenken wat een geweldig proces het voor mij zou zijn.


Allereerst vond ik Usha al super vriendelijk en zorgvuldig in het contact. Met een vriendelijke zachtheid kreeg ik veel over mijn zielsmissie en valkuilen te horen.


Het voelde zo zuiver, zo echt, zo kloppend met betrekking tot dat waar ik tegenaan liep en waar ik nog aan mocht werken.


Vanaf het moment dat ik de reading onderging en nu, is er een wereld van veranderingen opgetreden. Een enorme boost aan zelfvertrouwen en een bevestiging van mijn richting werden me meer dan duidelijk.


Zo dankbaar voor deze reading. Volledig zuiver en waardevol heb ik het ervaren. Maar het gaf me ook een schopje onder de kont dat ik echt mag gaan waarvoor ik hier ben.


Twijfel je? Niet doen gewoon boeken en het is ook nog gezellig ook.

Johan, Reis van jouw Ziel

Johan.jpeg
bottom of page