Reis van de ziel

€ 97

Iedereen is uniek als mens. Toch gedragen we ons als kuddedieren en lijken we hetzelfde na te streven of op dezelfde wijze te handelen. Het resultaat is meestal niet hetzelfde. We ervaren onze resultaten op een andere manier ook al gaat het om dezelfde baan, zelfde soort huis, aantal kinderen, of minder duidelijk: een wandeling beleeft ieder ook op een andere manier.

Onze belevenissen zijn net zo uniek als wij als mens zijn. Elk mens draagt zijn eigen ervaringen bij zich, van dit leven én ook van andere levens. Dit kunnen positieve dingen zijn, maar het valt pas op wanneer we op een bepaalde thema blokkeren. 

De 'Reis van jouw ziel' geeft inzicht in de energie rond de blokkades die jij in jouw leven tegenkomt en op welke manier je deze kunt ombuigen.

Een 'Reis van de ziel' aanvragen doe je door de informatie in de formulier in te vullen. Zodra ik aan de slag ga om jouw zielsreis uit te werken ontvang je bericht en hou ik je op de hoogte.

Tijdens een online gesprek van één tot maximaal 1,5 uur neem ik je mee in jouw zielsreis en ruim je na de lezing zelf jouw oude oude karma, waar je je bewust van bent geworden, op.

Image by 30daysreplay Social Media Marketing
 

Ik kwam bij Usha voor een reading en had nooit kunnen bedenken wat een geweldig proces het voor mij zou zijn. Allereerst vond ik Usha al super vriendelijk en zorgvuldig in het contact. Met een vriendelijke zachtheid kreeg ik veel over mijn zielsmissie en valkuilen te horen. Het voelde zo zuiver, zo echt, zo kloppend met betrekking tot dat waar ik tegenaan liep en waar ik nog aan mocht werken. Vanaf het moment dat ik de reading onderging en nu, is er een wereld van veranderingen opgetreden. Een enorme boost aan zelfvertrouwen en een bevestiging van mijn richting werden me meer dan duidelijk. Zo dankbaar voor deze reading. Volledig zuiver en waardevol heb ik het ervaren. Maar het gaf me ook een schopje onder de kont dat ik echt mag gaan waarvoor ik hier ben. Twijfel je? Niet doen gewoon boeken en het is ook nog gezellig ook

Johan, Reis van de Ziel

Flower Girl