top of page
Usha.jpg

van slachtoffer en dader naar Transformatie- en Breakthrough coach

Jarenlange, bijna levenslange, periodes van depressies, burn-out, bore-out, sociale angsten, rare tikjes, boosheid, onbegrip, dader- en slachtofferschap: woedeaanvallen tot overdreven vreugde en blijdschap.

Dit kwam op zoveel manier naar buiten: gevoelens die ik niet begreep, ongepaste reacties, opgesloten voelen in mijn eigen lichaam, disbalans in mijn lichaam, letterlijk vastzitten in mijn hoofd en geen raad meer weten met mijn leven.

 

Iedere poging om reguliere hulp te krijgen liep op niets uit. Daar zag men niets geks aan mij terwijl ik letterlijk mentaal en emotioneel vastliep: in mijn gezin, op het werk, in gezelschap....

Toen ik echt niet meer wist wat me te doen stond, deed ik mezelf een ayahuasca sessie cadeau. Mijn lichaam gaf mij aan hoe het smachtte naar leven maar  er waren nog zoveel lagen donkerte, vragen, pijn, boosheid, schuld, schaamte en agressie.

 

Een tijd later ontving ik tijdens een mediumreading een bevestiging voor de weg die ik inmiddels was ingeslagen. Voor deze reading had ik een gladiool meegenomen: het was erop of eronder, de dood of de gladiolen. Ik besloot om mij 100% te geven voor mijn leven en drastische keuzes te maken. Ik nam ontslag (2020) en ben vol in mijn transformatie gestapt.

Inmiddels aantal jaren verder heb ik het sprituele, mentale, emotionele en fysieke onderzocht en omarmd. Het leven en de dood. De hemel en de aarde. Alles wat er tussen in zit:  het fysieke, het materiële, het aardse. Ik heb geleerd dat gevoelens gezien en gevoeld mogen worden. Dat emoties geuit mogen worden. Dat onze werkelijkheid wordt gecreëerd door onze overtuigingen. Ik heb geleerd hoe ik uit slachtoffer- en/of daderrol kan stappen.

 

Bovenal heb ik geleerd dat ik voor mezelf mag kiezen!

Wanneer jij onafhankelijk én vanuit je eigen kracht je eigen pad wilt bewandelen en hulp kunt gebruiken om echt de diepte in te gaan om jouw (blinde) vlekken aan te pakken, dan help ik jou graag! 

Hoe patronen ontstaan, is een mooi thema om te onderzoeken. Mijn speciale belangstelling gaat naar het transformeren: hoe zorg ik ervoor dat patronen veranderd kunnen worden. Hiervoor blijf ik mij verdiepen in onder meer trauma-, depressie en diepgaande lichaamsgerichte transformatietechnieken, van het gewone aardse tot aan het spirituele en ongrijpbare.

Overkom familiepijn en omarm jouw zelfwaarde!

Ushadevie Dhanni Bachoe
bottom of page