MED_2378_bw_edited.jpg

In een notendop

Hoi! Fijn dat je Diyavision hebt gevonden! Ik ben Usha en sinds een aantal jaren ben ik volledig in de ban van alles wat met innerlijke bewustwording te maken heeft.


Tijdens mijn intense zoektocht naar de essentie van mijn bestaan zijn spirituele en energetische aspecten samengekomen en heb ik mijn passie ontdekt. 


Vooraf ging een jarenlange, bijna levenslange, periode van depressies, burn-out, boosheid, onbegrip, dader- en slachtofferschap. Pas na de keus te maken dat ik het waard ben om te zijn wie ik ben, startte mijn echte proces. In mijn logo is een gladiool verwerkt: deze staat symbool voor het belangrijk moment waarin ik aan het begin van mijn spirituele pad stond.

Wanneer jij onafhankelijk én vanuit je eigen kracht je eigen pad wilt bewandelen en hulp kunt gebruiken bij de innerlijke bewustwording, dan zie ik je graag! 

Een greep uit de meest recente trainingen

Ik kon als kind heel moeilijk om gaan met mijn hooggevoeligheid. Nu snap ik hoe dun het lijntje ligt met spiritualiteit. De Mahatma heeft mij hier enorm bij geholpen.

Traumacoaching ~ SORAG

Gecertificeerd Soul Realignment(R) Practitioner

Golden Age Teachings – Acquarius Mahatma Classes ~ OCA
Level 1 One Consciousness
Level 2 Love Consciousness

Progressive Mental Alignment ~ PMA Nederland

Mahakali Empowerment & Gtummo Healing and Protection ~ OCA

HBO Commerciële Economie 1e jaar- Scheidegger

Leren werken met Soul Realignment?