top of page
Usha.jpg

In een notendop

Hoi! Fijn dat je Diyavision hebt gevonden!

 

Ik ben Usha en sinds een aantal jaren ben ik volledig in de ban van alles wat met oplossen van oud zeer te maken heeft. 

 

Tijdens mijn intense zoektocht naar de essentie van mijn bestaan zijn spirituele en energetische aspecten samengekomen en heb ik mijn passie ontdekt.  

 

Vooraf ging een jarenlange, bijna levenslange, periode van depressies, burn-out, boosheid, onbegrip, dader- en slachtofferschap.

 

Pas na de keus te maken dat ik het waard ben om te zijn wie ik ben, startte mijn echte proces.

 

In mijn logo is een gladiool verwerkt: deze staat symbool voor het belangrijk moment waarin ik aan het begin van mijn spirituele pad stond.​ Waar voor veel mensen het spirituele pad een soort eindpunt is, is het voor mij het begin van mijn leven. 

Hoe patronen ontstaan, is een mooi thema om te onderzoeken. Mijn speciale belangstelling gaat naar het transformeren: hoe zorg ik ervoor dat patronen veranderd kunnen worden. Hiervoor verdiep ik mij in onder meer trauma-, depressie en diepgaande lichaamsgerichte transformatietechnieken.

 

Wanneer jij onafhankelijk én vanuit je eigen kracht je eigen pad wilt bewandelen en hulp kunt gebruiken bij de innerlijke bewustwording, dan zie ik je graag! 

Tot ziens,

Usha

Mijn toolbox bestaat uit verschillende diepgaande technieken
om jou te ondersteunen!

Ik zet de mens op de eerste plaats met zijn unieke persoonlijke kwaliteiten! 

Ik help jou om jouw mentale, emotionele, fysieke en spirituele blokkades onder ogen te komen zodat er ruimte komt om jouw patronen te veranderen!

En ik blijf leren! Met verschillende technieken help ik jou op unieke wijze tot oplossingen en zelfredzaamheid te komen. 

bottom of page