top of page
Usha.jpg

Fijn dat je Diyavision hebt gevonden!

Ik ben Usha en sinds een aantal jaren ben ik volledig in de ban van alles wat met oplossen van oud zeer te maken heeft. 

Hoe patronen ontstaan, is een mooi thema om te onderzoeken. Mijn speciale belangstelling gaat naar het transformeren: hoe zorg ik ervoor dat patronen veranderd kunnen worden. Hiervoor verdiep ik mij in onder meer trauma-, depressie en diepgaande lichaamsgerichte transformatietechnieken.

Overkom familiepijn en omarm jouw zelfwaarde!

Ushadevie Dhanni Bachoe

van slachtoffer en dader naar Transformatiecoach

Vooraf ging een jarenlange, bijna levenslange, periode van depressies, burn-out, bore-out, sociale angsten, rare tikjes, boosheid, onbegrip, dader- en slachtofferschap.

Dit kwam op zoveel manier naar buiten: gevoelens die ik niet begreep, ongepaste reacties, opgesloten voelen in mijn eigen lichaam, disbalans in mijn lichaam, letterlijk vastzitten in mijn hoofd en geen raad meer weten met mijn leven. Iedere poging tot hulp stond ik weer snel buiten.

 

Toen ik echt niet meer wist wat me te doen stond, kwam ik in aanraking met de Mahatma energie en hier startte mijn spirituele proces. 

Dit moment werd een aantal dagen voor de eerste training bevestigd tijdens een mediumreading met bloemen. Voor deze reading had ik een gladiool meegenomen en is als symbool in mijn logo verwerkt: het moment waarop ik bewust aan mijn ontdekkingsreis begon.​ Het is voor mij het begin geweest van mijn leven. 

Wanneer jij onafhankelijk én vanuit je eigen kracht je eigen pad wilt bewandelen en hulp kunt gebruiken om echt de diepte in te gaan en jouw blinde vlekken aan te pakken, dan help ik jou graag!

bottom of page