top of page

Je doet het zelf, maar niet alleen

Wanneer een emotie aandient, kunnen we twee dingen doen:


Je doet het zelf, maar niet alleen

1. Ons erin laten meenemen en de emotie worden.

2. De emotie aanschouwen, getuige zijn en voelen wat er in het lichaam aan dient.


In het eerste geval zal een reactie ontstaan zoals je gewend bent te doen.


In het tweede geval zal de emotie versterken en daarna afzwakken. Inzichten komen en gaan en naar mate je de 'wave' beheerst, krijgen emoties steeds minder vat op je. Je ziet de emotie al voor het je bereikt. Dit geeft je de kans om te kiezen wat je ermee wilt doen.


Al surfend door het leven pak je steeds met meer gemak de volgende golf. Of er een volgende golf komt, is geen vraag meer.


Genieten van een golf wetend dat er weer een laag is opgeruimd, is voor iedereen weggelegd.

Soms zitten mensen zo diep in hun ellende. Dan zeggen ze 'laat me maar, het is al te laat, het is niet anders, eerst andere dingen regelen voor rust, helderheid.... de emoties... daar doe ik ooit wel wat mee...


Super jammer.


Dit heb ik laten bezinken, emotie in mij die als afwijzing voelde.


Inmiddels ben ik maanden en heeeeel veel waves verder, super gelukkig en in het besef dat iedereen een eigen keus en vrije wil heeft.


Ik geniet van de 70 jarige dame die binnen twee gesprekken haar stralen weer laat schijnen. Ondanks de extreme rugpijn opstaat tijdens de familiepstelling, om de last die zij van haar moeder heeft gedragen, en popelt om de zware last terug te geven. En de moed en levensenergie heeft om haar leven vanuit gelukzaligheid te leven. De depressie uit haar leven te bannen.


Ik geniet van de dame die al vele pogingen heeft gedaan haar beperkende overtuiging om te zetten in een bekrachtigende overtuiging en nu bij mij in 1 sessie van twee uur de bekrachtiging heeft gevonden.


Ik geniet van de dame die na afloop van haar proces zegt dat ik helemaal in mijn element zit, dat zij volledig in vertrouwen in overgave kon gaan.


Ik geniet ervan om te zijn wie ik ben. Ik DOE wie ik ben.


Ook deze emotie zie ik aankomen. Deze emotie kies ik ervoor om in mijn hart te laten landen. Ik voel de wave van dankbaarheid🌊🙏🏽🌊


Jai Shri Krishna!


Diyavision Action by Choice

Ushadevie Dhanni Bachoe

Transformationeel coaching, consulting en energiewerk

Breakthrough Coach®️

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page