top of page

Uit je hoofd, in je hart


Zo leuk om een paar weken na een coaching een terugkoppeling te ontvangen van de deelnemer. Meteen na het gesprek kreeg ik al een positief feedback van verandering die werd waargenomen. Zo leuk om te horen dat dit na een paar weken nog steeds zo voelt en er daadwerkelijk een transformatie in zijn leven heeft plaatsgevonden!

"Usha heeft mij geholpen met het verwerken van tweede generatie oorlogstrauma. Probleem met dit soort trauma is dat het diep zit weggestopt en dus moeilijk toegankelijk is. Door een ingenieuze manier van vragen stellen zijn we uitgekomen op een overtuiging die voortkomt uit dit trauma. Het was een overtuiging waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Ik kon deze vervolgens moeiteloos loslaten en vervangen door een gezond gevoel van respect. Dank Usha voor deze interessante helende reis."

Ben jij ook benieuwd wat een coachingsgesprek of een coachingstraject voor jou kan betekenen? Kijk https://www.diyavision.nl/coaching voor meer informatie en maak een kennismakingsafspraak.


Laat je niet langer beperken door overtuigingen die jou beperken om in jouw kracht te staan! #coaching #trauma #respect #i̇k #bewustzijn #verdriet #helen1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page