top of page

Uit comfort: Eerste meditatie en mantra


Yessss, diepe wens om een meditatie en mantra avond te organiseren is gisteren uitgekomen! De aftrap met thema Hartsverbinding toegewijd aan Lord Vishnu Om Namo Bhagavate Vasudevaya

Het begon vorige week te kriebelen na een mooie ervaring tijdens de afsluiting van de Practitioner training. Medio vorige week dacht ik, stop met dralen en hopen en wachten.


Ik blokkeer mezelf in mijn eigen groei door af te wachten. Plan het in..


Dat deed ik en daarna begon het te stromen in mij. Wat ga ik doen, hoe ga ik het doen, kan dit of toch iets aanpassen....


Zo een mooi en leerzaam proces waar ik in ben gekomen. En de aanmeldingen, wauwwwww zo heerlijk om die te zien binnenkomen, bedankt iedereen die heeft aangemeld, ook zoveel zielsgenoten die ik nog niet ken

Ben jij er bij 25 oktober? Het thema voor de volgende keer volgt

Programma op maandag 25 oktober van 21.00 uur tot uiterlijk 21.40 uur * uitleg over meditatie en mantra ** uitleg over de mantra van deze avond *** mantra

Je wordt volledig door deze sessie geleid. Het is niet nodig om jouw camera aan te zetten, maar mag! De microfoons staan de hele sessie uit. Na afloop van de mantra wordt de zoommeeting automatisch beëindigd. Blijf in stilte na de meditatie.

Meer informatie en aanmelden: https://www.diyavision.nl/meditatieenmantras

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page