top of page

Rollercoaster

Wat een rollercoaster is helen! Super dankbaar voor alle inzichten en synchroniciteiten.

Mijn eigen zielslezing bracht weinig verandering leek het. Ik ging van het ene uiterste naar het andere. Ik zag hoe de processen zich aandienden, hoe ik processen in mezelf aanging, blij was dat er weer een stuk geheeld mocht worden!

En ja, je leest het goed, ik begon de vorige alinea met dat er weinig veranderde.

En dat is uit mijn comfort zone stappen om de verandering IN mij te LEVEN.

Teveel gericht op helen, vergat ik dat ik geincarneerd ben om te leven. En ook hier zit een overtuiging achter waar ik steeds meer mijn vinger op mag leggen.

En dat doe ik niet alleen.

Super dankbaar voor de mooie mensen afgelopen dagen. Deze week een vierdaagse marathon van Renee Westerbaan (en ja renee, jouw actie geldt voor insta maar dat is niet de reden dat ik jouw tag in dit bericht ).

A Touch of DRAMAQUEEN, hahaha, eindelijk eens gewoon gelachen gewoon omdat dat mag. En kan. En ook hier zit een overtuiging dat dat niet weggelegd is voor mij. Plezier maken. Weg ermee.

Allemaal inzichten uit mijn zielslezing waar ik toch liever comfortabel niet naar kijk en hoopte dat het universum het wel voor mij zou oplossen.

En ja, dat doet het universum... NADAT ik het zie, begrijp en ervoor KIES andere keuzes te maken.

Wat ga ik vandaag anders doen?

Eerst laatste dag genieten van de DRAMAQUEEN on stage en daarna op de FIETS naar mijn dochter om haar fiets terug te brengen, gezellig lunchen, met OV naar een SYMPOSIUM.

Op de fiets na zeker 12 jaar sinds m'n fiets werd gestolen! Mega uit comfort, maar beloofd en ik ga het doen. Wat baalde ik toen het werd gestolen, maar nooit meer een andere fiets gehaald. Van shit ik heb het aangeboden naar yes, straks op de fiets!

Welke kleine stapjes zet jij om een kleine verschuiving te creëren in jouw vastgeroeste patronen?

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page