top of page

Powerfull Satsang Regen van Bloemblaadjes!

Bijgewerkt op: 22 jan. 2023

Dankbaar voor vandaag! En het proces naar vandaag! Woorden schieten tekort voor wat ik voel...


Synchroniciteiten, heling, antwoorden, inzichten, liefde verbinding....alom aanwezig in aanloop naar vandaag...

De verbinding, de harmonie, de rust, de liefde, de eensgezindheid, de berusting, de nieuwsgierigheid, de liefde... Had ik dat al gezegd?

... De mooie deelnemers, de rust, de liefde... De samenwerking met didie Swami Dewpriya Vani... De rust en liefde!


Na mijn oproep om deze dag te cocreëren, heb ik met verschillende mensen gesproken. Hoe dichter de datum naderde hoe meer het inzicht kwam dat de satsang mijn proces is. Herkennen van energie, luisteren naar intuïtie en keuzes maken!

Speciaal in het zonnetje zet ik voor hun bijdrage en cocreatie aan deze middag die niet in de Goodiebag pasten:

Ru Bia die alle deelnemers een kostbare en baanbrekende gezondheidstest heeft aangeboden waarin het bloed wordt onderzocht op specifieke waardes! Misschien wil Rubia wat meer informatie in de comments plaatsen voor degenen die met hun gezondheid strugglen of benieuwd zijn naar wat jij kunt bieden!

Redjesh van wie alle deelnemers een prachtige persoonlijke boodschap, een zelfgemaakte op de persoon afgestemde armband en twee amethisten hebben ontvangen! Redjesh wil je in de comments iets meer over jezelf vertellen en wat jij doet als energetisch masseur?

Sadhana voor jouw steun om deze dag onvergetelijk te maken!

Voor de bijdrage aan de goodiebag APK Keuringsstation D&P Zoetermeer en diverse organisaties in de hulpverlening rond mentale kwetsbaarheid!

En last but not al least mijn homies for being there op het juiste moment, tijd en ruimte!

De wauwies, verwondering en bewondering in de groep voel ik nog na!

Ik wens de deelnemers heel veel zachtheid toe! Omarm de unieke reis die jouw unieke jij voor jou in petto heeft!


Ik denk dat ik maar ga slapen en dromen van de mooie vibraties die ik diep in mij heb mogen voelen en doorgeven... Dromen van de mooie verbinding met de bron, dromen van de zielsheling die wij van de Bron mochten ontvangen, dromen van het gerinkel van de belletjes en de klankschaal... En veel meer... 200% gegeven 300% ontvangen...

Dromen van wat er was vandaag Drunk in love Har Har Mahadew


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page