top of page

Oordeel en pijn


Bijzonder verhaal van Ellen DeGeneres. Ik heb nog nooit meer dan fragmenten van haar show gezien behalve wat op fb voorbijkomt. Haar verhaal raakt. De highs en de lows, het oordeel over haar karakter. Dat ze niet zou zijn wie ze voor de camera is.

Is dit een veroordeling die wij allemaal voor onze kiezen krijgen?

Het maakt niet uit wat je doet er is altijd iemand die een oordeel heeft. En ja, we zijn allemaal mensen en onze eigen ervaringen geven onze reacties kleur op onze eigen unieke manier.


Soms is de glans wat minder door de onverwerkte pijn die nog aanwezig is, soms sluimerend en soms duidelijk zichtbaar.

Het oordeel en veroordeling waar we van kinds af aan mee te kampen hebben tekent ons. Het zorgt ervoor dat we langzaam stukjes in onszelf gaan bedekken. En langzaamaan begint er stof op te verzamelen. Tot er zoveel stof op zit en de spinnenwebben de stukjes die we hebben bedekt, ontoegankelijk lijken te maken.

Ontoegankelijk lijkt het. Om de stukjes weer te ontdekken, is het nodig om aan de slag te gaan. Grondig laag voor laag voelen welke pijn er zit. Met de hogere hiërarchie af te stemmen, welke pijn komt naar voren, welke energie zit erachter, wat kan getransformeerd worden, waar zijn er nog lesjes.

Afgelopen weken heb ik weer heftige dagen achter de rug. Super dankbaar voor alle tools die mij helpen de Divine pad te blijven volgen en vertrouwen te houden dat dit is wat heling doet.

Ik heb veel laten liggen om 100% aan mijn processen te werken, processen waar ook mijn voorouders duidelijk laten zien en voelen wat er geheeld mag worden binnen onze lijn.

De timing en synchronisatie is zo Divine. Vragen worden instant beantwoord. Door filmpjes, teksten, random mensen... Dankbaar voor. Voel ook dat ik weer langzaam behoefte krijg om uit mijn stulpje te stappen.

Binnenkort pak ik de karmareadingen weer op (met dank voor het geduld aan degenen die nog op een reading wachten!) en niet lang erna introduceer ik nieuw aanbod om de energieën achter jouw pijn en verdriet te herkennen en op te ruimen. Ik kijk er enorm naar uit!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page