top of page

Moment voor mezelf

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

Hoe makkelijk is het om aan mezelf voorbij te gaan in deze tijden. Ondanks dat een groot deel van Nederland en de wereld thuis zit te wachten op verlossing gaan werkzaamheden en verplichtingen door. In een andere vorm dan we gewend zijn, thuis in plaats van op kantoor. Voor mensen die buitenshuis werken misschien wel met een mondkapje op. Bloeiende bedrijven die nu moeite hebben met het hoofd boven water te houden. Ondernemers die juist nieuwe kansen zien en pakken. Het zijn roerende en pittige tijden.


Deze tijd heeft mij wel dichter bij mezelf gebracht. Ik kan niet ontkennen dat ik al een aantal jaren driftig op zoek ben naar mezelf en al even zoveel meer jaren mezelf machteloos heb geacht. Dat alles is zoals het is. Of het nu om werk gaat of privé. Ook corona en de maatregelen zijn zoals die zijn. Dat maakt het niet minder makkelijk om mee om te gaan. Mensen spelen tegen elkaar uit. Voor mondkapjes of tegen. Goede of slechte maatregelen. Ouderen die vereenzamen. Knuffels en liefdevolle aandacht ontberend. Ik zeg bewust niet dat mensen tegen elkaar worden uitgespeeld. Iedereen heeft namelijk de keuze hoe om te gaan met wat hen raakt.


Door diep in mezelf te zoeken naar antwoorden - waar heb ik moeite mee, wat zit mij dwars - heb ik mijn pijnpunten onder ogen gezien. En mijn transformatie kon beginnen. Niet altijd even makkelijk. Meditatie in je leven brengen is verre van rozengeur en maneschijn. En toch ontstond als vanzelf meer ademruimte bij me, ben ik dichter bij mezelf gekomen en komt mijn innerlijk power tot ontwaking.


Om hier te komen heb ik wel een keuze moeten maken. De keuze dat ik het waard ben om er voor mezelf te zijn. Met of zonder corona: je hebt altijd de keuze om te beseffen dat je het waard bent om er voor jezelf te zijn. Daarna begint het proces, ga je die aan of sluit je je af? Geef je jezelf de ruimte of perk je jezelf in? Ofwel: kom je uit je comfort zone of hou je je vast aan het bekende?


Ik gun jou een moment voor jezelf, om in je volle kracht te staan en jouw eigen ruimte te ontdekken. In beweging te komen. Jouw transformatieproces te beginnen. Speciaal voor dit proces heb ik de workshop Diya Inner Peace ontwikkeld. Zodat jij kunt ontdekken wat er in jou beweegt. Welke emotie in jou schuilt. Wat de pijn in je lichaam jou wil vertellen. Zonder dat jij al jouw pijn en verdriet met mij en de andere deelnemers hoeft te delen. Zodat je jouw proces van jou kunt laten zijn en volledig kunt omarmen, zonder oordeel.


Daag jezelf uit en ga jouw transformatieproces aan! Boek een workshop Diya Inner Peace en ervaar de kracht van jouw innerlijke zijn. Ik zie je graag bij de eerstvolgende workshop. Vermeld bij het boeken de kortingscode Kerst2020 en ontvang 25% korting.

Diyavision Action by Choice


DiyaGroet,

Usha
31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page