top of page

Meditatie en mantra


Meditatie en mantra avond vanavond met zeven deelnemers! Voelt steeds meer tweede natuur om te geven en te delen. Geniet er zo van iedere keer weer! En ook als facilitator krijg ik cadeautjes van Divine, zoals na afloop de persoonlijke berichten van wat deelnemers hebben ervaren. Dank je wel Divine


Een cadeautje is deze ervaring:

Hoi Usha heel erg bedankt voor de mooie sessie! Je stem vind ik ook prettig. Dit keer weer nieuwe dingen ervaren. Ik heb puur alleen trillingen/vibraties mogen voelen bij CH 1, 2, 5,6 en 7. Echt leuk om een keer geen emoties te voelen borrelen lekker rustig! De trillingen voelde ik in de onderbuik, schaamheuvel, keel, mond en naar de kruin toe. Bij de AUM klank voelde ik vibratie in de keel en gehemelte.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page