top of page

Licht is er altijd


Het licht schijnt niet langzaam... Licht schijnt en is er zelfs als ik het niet zie of toelaat. Licht is er... altijd Dankbaar

Wakker worden met een inzicht is wel een heerlijk gevoel, alsof het pad zich langzaam openbaart... precies zoals mijn voorgaande posts al aangaven. Een inzicht die ik zou ' vergeten' als ik het niet direct zou vastpakken, zoals nu met deze post.

Ik kan wel iets bedenken, maar dat is nog steeds iets van de mind. Goede raad is niet meer dan dat tot het mij in mijn diepste kern triggert en activeert. Ik ka


n wel bedenken hoe ik een idee verder wil uitwerken of ik kan het de tijd en ruimte geven om verder te ontwikkelen! Spiritualiteit kan zich niet laten uitdenken. Ik 'bespaar' in de tweede geval heel veel wikken en wegen omdat het toch niet goed 'voelt' of er zijn zoveel voorwaarden die niet voldoen, of ik doe iets zoals ik denk dat iets moet of hoort. Beter is blijven voelen, soms is het frustrerend omdat het nog niet te grijpen is, soms lijkt het te langzaam of juist te snel te gaan, accepteren, en vooral bewust blijven van het proces!

Nu dus doorgaan met opletten welke tools ik aangereikt krijg en ermee aan de slag. Mijn gereedschapskistje is zich aardig aan het vullen en het is tijd om er eens goed in te duiken. Tijd nadert om de schroevendraaier eruit te halen en de schroefjes van de planken die mijn ramen en deuren barricaderen met liefde te verwijderen. Nee, geen hamer, de barricades waren soms verstikkend maar ook heel vaak heb ik ze gekoesterd omdat ze me beschermden.Langzaam maar zeker mag het licht binnen komen. Dankbaar voor zoveel inzichten, zoveel moois

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page