top of page

Krachtigste moment

Bijgewerkt op: 2 nov. 2022

Welk moment heb jij het krachtigste gevoeld afgelopen week?

Deze vraag in een post van een friend inspireerde mij tot dit bericht

Afgelopen week... Verschillende momenten waarop woorden, beelden en situaties synchroon liepen met mijn proces, die voelde ik het krachtigst. Ook waren er momenten waar mijn oude ik zich uit evenwicht liet slaan, die kwamen zo goed als niet binnen. Ik zag het, en kon mijn schouders ophalen. Not my monkey Not my business.

Al deze momenten zijn voor mij even krachtig omdat ze elkaar versterken. Als ik moet kiezen, is het wel het moment dat de zoveelste uitspraak van iemand binnen heel kort tijdsbestek mij over de streep trok. Alle twijfel weg, ik ga hiervoor. Het klopt. Dit moment was supersterk omdat ik voelde dat de gedachten en overwegingen hoe het zou bijdragen aan mijn zielsmissie steeds meer substantie kreeg en mij tot actie wilde brengen. Het moment dat ik noteerde: ik doe mee, was super powerfull! Op dat moment voelde ik een verschuiving in mij die klopte!

Ik kan me twee momenten in mijn leven herinneren dat ik echt wist dat op dat moment de ener


gie zich verschoof naar een andere tijdlijn maar dan op een negatieve manier. Onwetendheid gedreven door verlangen is de slechtste raadgever in het leven heb ik inmiddels wel ervaren.

Voel je verwarring als je terug kijkt en geen krachtig moment kunt voelen of bedenken?

Geef jezelf de tijd en ruimte om stap voor stap jezelf te ontdekken dan komt dit moment van herkenning vanzelf. Zien welke energie er op dat moment aanwezig is. Wil je het toelaten of niet en wat betekent dit voor je gemoedstoestand, welke verschuiving brengt het in je tijdlijn. En kies je hier echt voor?

Want, als iets krachtig binnenkomt, is het energie dat binnenkomt. En dan gaat het om het herkennen van de energie, wat wil het jou zeggen. En wat ga je aan als je het toelaat.Een voorbeeld, iemand valt mij met woorden en in boosheid aan.

Wanneer ik kan zien dat diegene in zijn eigen proces zit, de situatie niet aantrek en de situatie vanuit innerlijke rust kan benaderen. Dan is dat een krachtig moment. Ik voel de energie stromen op een manier dat helpend is voor mij en de ander. Dit betekent o


ok dat het geen issue meer is als het moment voorbij is.

Wanneer ik niet kan zien dat de ander in pijn zit, trekt de energie automatisch aan en schiet ik in verdediging of in slachtofferschap. Dit kan alleen omdat de energie van een van beide al in mij zit. Ik reageer in het moment en/of neem de situatie mee om erover te malen en ploeteren.

Onderzoek geeft uitsluiting. Stel, ik schiet in slachtofferschap. Op welke manier? Vraag ik me af wat er is, ga ik proberen uit te leggen, goed te maken? Dan zit het probleem in mijn mentale lichaam. Die probeert alles te beredeneren.

Of word ik juist stil, voelt het onveilig en sla dicht, dan zit de blokkade in het emotionele lichaam.

De blokkades bepalen jouw interactie, je draagt deze 24 uur met je mee. Energie dat zich in je


heeft gemanifesteerd trekt weer andere energieën aan en voor je het weet ben je een energetische kluwenbol.

Leer de blokkerende energieën die jou verhinderen jouw ware zelf te Zijn in jou herkennen en transformeren.

Gun jezelf om volledig in balans in het hier en nu te zijn en steeds meer gelukzaligheid te ervaren.


Het is wel een weg van tegenstellingen: vallen en opstaan, zien en niet zien, wilskracht en moedeloosheid en het is allemaal okay!

Ik help je er graag bij.

Hartelijke Diyagroet! Usha Diyavision Action by Choice
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page