top of page

Jubelmoment


Trots op dat ik dit weekend voor de vijfde keer de driedaagse training Mahatma Avatar van Synthese Practitioner heb mogen geven!

Iedere training hoor ik hetzelfde proces terug van de deelnemers:


  • er gebeuren dingen in aanloop naar de training waar ze tijdens de training duidelijkheid over krijgen.

  • Er zijn momenten dat de twijfel toeslaat,

  • tussen de dagen voelt men de verandering en transformatie.

Men ervaart de energie en is flabberguested omdat ze veelal geen idee hadden wat te verwachten en dat de training iedere verwachting overtreft.

Ik geef deze training met heel veel liefde. Alhoewel ik de training supergraag geef, is mijn eerste drijfveer jou zo snel mogelijk de activaties en inzichten mee te geven om meteen toe te passen in je leven. De transformatie en inzichten zijn wat ik iedereen gun!

Ik besef steeds meer hoe bijzonder het is dat ik vanuit de diepte ben opgekrabbeld en dit werk nu kan en mag doen. Mag doen, omdat ik het vertrouwen krijg van de deelnemers.

Ik groei steeds meer en leer me beter af te stemmen op de deelnemers. Ik doorloop steeds meer ontspannen het programma. Issues van deelnemers pik ik op en verweef deze door de teachings waardoor het nog meer gaat spreken en de activitaties zijn mega intens.

Ik ben zo dankbaar dat de training steeds meer aanvoelt als een tweede natuur en dat Divine, de hogere hiërarchie en alle wezens die Divine dienen hun steentje bijdragen om een mooie training neer te zetten!

Dankbaar om de transformatie bij de deelnemers terug te zien en te horen en dat ik hier aan heb mogen bijdragen.1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page