top of page

Jaarthema 2022


Bijzonder dat mijn jaarthema in alles tot uiting komt. Voor dit jaar is het liefde en wijsheid. Ik kijk er naar uit hoe dit gaat vorm krijgen.

Op een dag kwam het keerpunt. Stap voor stap uit mijn cocon. Voor 2019 heb ik mij in periodes letterlijk teruggetrokken uit het dagelijks leven en hield ik mij alleen bezig met wat 'moest'. Deze periode had ik nodig om mijn plekje te vinden. Alles wat zich in die periode aandiende, heeft mij verder geholpen, ook al leek het in die tijd niet zo.

Hoe dichter ik bij mezelf kwam, hoe meer ik voelde dat ik de contact met mijn buitenwereld was verloren. Ik was op zoek naar de buitenwereld die bij mij paste. Ook in deze periode kwamen precies die mensen op mijn pad of werd super duidelijk welke mensen er niet meer bij pasten.

Nu emoties en verdriet een plek hebben gekregen, ik mezelf een plek heb gegeven, dienen de vragen aan hoe het allemaal precies zit. Niets is zoals het lijkt. En er is niet één waarheid. Enige wat geldt is wijsheid: mijn innerlijke kompas die mijn waarheid wijst.

Iedere keer blijkt weer dat de jaarthema tot uiting komt in al mijn processen.

Heb jij ook een jaarthema en zou je die hieronder willen delen?0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page