top of page

Innerlijke leiding en zielsbewustzijn

Bijgewerkt op: 5 nov. 2023


Wat een heerlijk weekend! Van afronden en nieuwe starts...

Inzichten, steeds meer openbaringen van mijn ziel en heling, synchroniciteiten ter bevestiging!

Gisteren is een deelprojectje afgerond met een lieve sister! Meer hierover binnenkort.

Deze week werk ik aan de puntjes voor de satsang waar we werken aan het versterken van de levensenergie!

Vannacht nog een vers uit de Bhagavat Gita tot me genomen.

Essentie en wat ik eruit heb opgepikt: Maya!

We zijn allemaal deel van de Allerhoogste. Daardoor kan het niet anders dan dat wij allemaal CREËREN vanuit de allerhoogste gedachten.

Wanneer wij denken dat alle vruchten van ons werk van ons zijn, dan leven we in een illusie.

Dan is het de ego die met ons solt, ins doet geloven dat alle resultaten van ons zijn, zorgt voor competitie en tekortgedachtes.

Wanneer alles we vanuit een hoger bewustzijn doen dan weten we dat alles van de Bron is. Dat elke handeling een niet van te voren openbaart doel dient. Wanneer je spreekt over een ziel als iets dat op zich zelf is dan kom je bedrogen uit. Als je vanuit godsbewustzijn leeft, eer je al je handelingen die je ingegeven worden vanuit je zielsbewustzijn. Als je twijfelt, kan je vragen om opheldering en de synchroniciteiten komen op je pad.

Alle handelingen afgestemd met jouw innerlijke leiding kenmerken jouw zielsbewustzijn.

Leer ernaar te luisteren!

Mijn inzichten vanuit mijn zielskwaliteit zijn bevestigd, dat ik specifiek mag zijn in welke situaties mijn ziel stagneert om mij te uiten zoals ik voorbestemd ben te zijn, dit benoemen en keuzes maken.

Een ervan benoem ik hier als stelling: OVERVLOED REQUESTS komen vanuit de EGO, het is MAYA, een ILLUSIE dat men AFGESCHEIDEN is van de Bron.

Vragen om overvloed komt volgens mij uit schaarste. Het gevoel dat er niet voldoende of niet genoeg is voor jou. Ik voel dat de Bron precies geeft wat je nodig hebt.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page