top of page

Hulpverlening


Zo mooi om steeds bevestigd te zien dat coaches ervaringsdeskundigen zijn die vanuit hun kracht zijn opgestaan.


Steeds meer en meer komt naar buiten dat de 'professionele' reguliere psychische hulpverlening vanuit protocollen werkt en niet degene die hulp nodig heeft.


Jammer dat die hulp 'gratis' lijkt maar uiteindelijk meer kost dan lief is. Wachttijden, te vroeg afgesloten dossiers, symptoombestrijding, nummer zijn...

Toch kiezen veel mensen hiervoor zonder te beseffen wat de waarde is van eigen leven in eigen hand te nemen, eigen verantwoordelijkheid in je hart is Zelfliefde en vanuit die wilskracht om jezelf te helen op reis gaan. Open staan voor wat op jouw pad komt. Dit betekent niet vastklampen aan iemand die jou gaat 'redden' of waar je ongegeneerd je verhaal wilt droppen. Energie voor energie. Jij bent jouw eigen redder, zie de signalen die op jouw pad komen, doe er iets mee en ontwikkel je verder.

Niemand is jouw redder of jouw goeroe.

Diyavision biedt in 2022 weer mooie activiteiten aan voor jouw persoonlijke proces. Van gratis, online tot fysieke meerdaagse trainingen. Coaching afgestemd op het persoonlijke proces waarbij ik gebruik maak van het energetisch veld dat voor ons beschikbaar is, om karma en issues te onderzoeken en te helen.

Ik hoop je te zien tijdens een van de activiteiten!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page