top of page

Hogere vibraties voor heling

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

🥰 Wauw gisteren meditatie en mantra avond met 12 deelnemers🙏🏽😁 superspannend! Nieuw was interactief gedeelte om vocaalklanken te oefenen, zo gaaf om te doen en echt een aanrader om in je dagelijks praktijk de aandacht bewust naar deze vibraties en trillingen te brengen.


Ik ben benieuwd wat deelnemers hebben ervaren! Leuk als jullie dat willen laten weten hieronder in de post of in een privébericht.


Mijn ervaring wil ik wel delen. Sowieso voel ik me heel happy en wakker na een meditatie. Als facilitator heb ik niet heel actief meegedaan. Toch zijn de klanken weer diep doorgedrongen.


Magisch gedroomd over vlinders in mijn slaapkamer. Eerst 1 op mijn hand geland en wilde ik foto van maken, zag ik er vijf en die fladderen weg naar het raam. Daar zaten letterlijk honderden vlinders in heel veel mooie kleuren. Overal waar ik keek waren vlinders in alle mooie kleuren. Beeld van rupsje op een blad kwam langs en deze rupsjes waren zulke mooie vlinders geworden, en in harmonie bijelkaar, zo liefdevol! Wilde ik dus ook filmen, zie ik op een plank beestjes die ik niet fijn vind. Stofzuiger erbij om ze weg te zuigen.


Dat was wel even anders🙈 ik zie het symbolisch dat mijn leven vol zit met heel veel moois en dat ik me uit mijn evenwicht laat halen door wat ik als minder mooi bestempel of liever niet in mijn leven wil hebben. Grenzen aangeven is een mooi thema afgelopen dagen en lijkt dat ik daar de verdieping in mag gaan💚🙏🏽


Processen zijn niet altijd leuk. Tip is ook om altijd situaties op te schrijven. Het inzicht wat de droom mij te zeggen heeft, is pas bij het schrijven naar voren gekomen. Door deze bewustwording kan ik het meenemen in mijn dagelijkse praktijk. Situaties kan ik anders benaderen of anders op reageren door mij bewust te zijn dat 'grenzen' een issue is waar ik nu mee aan de gang ben. Wanneer overschrijd ik grenzen, wanneer doet een ander dat bij mij.


In het begin van mijn proces rond dit thema kon ik boos en verontwaardigd reageren. Nu merk ik dat het binnen in mij anders vibreert. Het is ook heel mooi om te beseffen dat issues nooit helemaal klaar zijn, je bent nooit helemaal geheeld van een issue. Er dient zich steeds een ander laag aan.


De kunst is om je groei hierin te zien en dankbaar te zijn dat je hebt mogen groeien. Wanneer je je schuldig voelt of je schaamt is dit 100% jouw mind die je tegenhoudt jouw proces aan te gaan.


Heb jij hulp nodig, een vraagbaak of een luisterend oor? Boek dan een kennismaking afspraak (30 minuten gratis) of een coachingsgesprek (max 2 uur) via mijn website www.diyavison.nl. Een coachingsgesprek gaat altijd gepaard met energiewerk waarbij jij ondersteund wordt in jouw processen.


Fijne dag iedereen🎵🦋🎵🦋🎵4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page