top of page

Godinnen Special


Hoi lieve jij, neem even een momentje...

Sluit je ogen en haal een paar keer diep adem en voel:

Hoe ben jij met jezelf afgestemd? Hoe vibreer jij van binnen? Loop eens jouw chakra's langs? Hoe voelt jouw lichaam? Hoe voelt de energie om jou heen? Hoe voelt jouw innerlijke toon? Zou je hier dieper in willen duiken? Ontdekken welke emoties jou blokkeren? Of juist de vrijheid en ruimte verder vergroten?

Stap jij uit jouw comfort zone?


Meld je aan voor de magische workshop Diya Innerlijke Toon Godinnen Special op zaterdag 19 februari in de Tempel van de Godin in Schipluiden. We beginnen om 13.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur. Aanwezig zijn om 12.45 uur. Het is een vol én intensief programma.

Ontdek jouw innerlijke toon tijdens deze heel bijzondere en magische workshop. Het is een vol programma waarin we afwisselend ontspannen ontvangen én actief meedoen.

Een programma met een unieke beleving en ervaring.

Tijdens deze magische workshop verbinden wij ons met de Goddelijke dimensie van Divine, opgestegen meesters en engelen om resonantie te brengen in onze hele energetische systeem.

Na deze unieke workshop voel je je door de opschoning van jouw systeem weer helemaal uitgelijnd met jezelf, als herboren klaar om nieuwe inzichten te ontvangen. Meld je aan nu voor de magische workshop Diya Innerlijke Toon Godinnen Special op zaterdag 19 februari in de Tempel van de Godin in Schipluiden. We beginnen om 13.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur. Aanwezig zijn om 12.45 uur.


Het is een vol én intensief programma.

Aanmelden https://www.diyavision.nl/diyainnerlijketoon *** Deze workshop is volledig verzorgd met koffie/thee/water en lekkers om geaard te blijven. Neem zelf een schrift en een pen mee om jouw inzichten op te schrijven. Er zijn comfortabele matjes, dekentjes etc. aanwezig. De workshop is helaas niet geschikt bij epilepsie, schizofrenie of zware hartklachten. ***1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page