top of page

Interactieve Satsang

Bijgewerkt op: 1 nov. 2022

Regen van Bloemblaadjes

De weg omhoog is de weg naar binnen.


Op zondag 13 november van 13.00 tot 17.00 uur. Jouw investering €97 incl. BTW, gelegenheid tot socializen, netwerken, hapjes en drankjes.

VOOR WIE? Ben jij in jouw dagelijkse leven bewust van wie jij BENT? Behoefte om meer te weten over je werkelijk bent? Ben jij je bewust van belemmerende energie die je graag los wilt laten? En hoe je jouw zelfherstellend vermogen kunt activeren? En de innerlijke saboteurs van het zelfherstellend vermogen leren herkennen?

Dan is deze interactieve satsang voor jou bedoeld. Je krijgt essentiële inzichten en kennis over zielsbewustzijn en incarnatie mee die jou bekrachtigen in jouw zielsmissie. Ook voor ondernemers zal deze middag mega bekrachtigend zijn.

Om bewust te worden van de blinde vlekken en deze op te ruimen. Om te verbinden en te netwerken. Om zich op te laden. Om het moeten even los te laten. Om zich de kennis te eigenen op zielsniveau. Om vanuit een hoger bewustzijn positieve karma aan te trekken. Om negatieve karma van binnenuit op te lossen. Mooie ontmoetingen Inzichten Ondersteuning bieden Ondersteuning ontvangen In zoveel vormen, maten en kleuren die er bestaan Alles loopt in elkaar over Er is geen afscheiding Tussen boven en beneden Want JIJ BENT GENOEG En dit voelt en geeft Warmte Veiligheid De basis voor alles dat er is Zonder is geen heling mogelijk Herinneringen en overtuigingen, ongrijpbaar Komen op om slechts gezien en gevoeld te worden Alle ingrediënten voor de Satsang in november Dit neem jij mee na de Satsang De verwondering En de bewondering Van de ontmoeting met jouw diepere jij Ik heb het ervaren en gevoeld Ik ben er geweest En het was magisch Het was helend

PROGRAMMA Laat je verrassen terwijl je mee gaat op ontdekkingsreis. De exacte inhoud is een verrassing. Dankbaar dat Swami Dew Priyavani (Brahma Rishi Mission) haar ervaring en kennis met ons gaat delen. Je wordt meegevoerd in een stroom van kracht, heling en magie zoals je nog niet eerder hebt ervaren. Als herboren ga je naar huis! Bij binnenkomst is er gelegenheid om te socializen en te netwerken onder genot van thee/koffie.

We openen en sluiten gezamenlijk het veld. Reken op Een middag van ontmoetingen, inzichten en heling! Een middag voor gelijkgestemden Een middag om te zoeken Een middag om te vinden Een middag voor bewondering Een middag voor verwondering Een middag om te helen Een middag om te zijn

De weg omhoog is de weg naar binnen Energetisch en Niet te vergeten uiteraard na afloop landen tijdens de walking dinner met vega hapjes en drankjes (alcoholvrij). En een GOODIEBAG met leuke items.

Stuur je mij een bericht als je wilt bijdragen aan de Goodiebag?

PRAKTISCH Ben jij erbij om deze middag onvergetelijk te maken? Meld je aan voor de Satsang 'Regen van Bloemblaadjes. De weg omhoog is de weg naar binnen' op 13 november. Jouw investering voor deze Satsang waarin jouw zelfhelende vermogen een boost krijgt, is €97 inclusief BTW waarvan €30 gedoneerd wordt aan de Ashram.

Heb jij minder te besteden en wil je er graag bij zijn, of wil je helpen om deze dag onvergetelijk te maken? Neem dan contact op dan kletsen we verder.

Namaste, Usha Nirandjan, Diyavision Action By Choice

Satsang Regen van Bloemblaadjes. De weg omhoog is de weg naar binnen!


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page