top of page

Diya Innerlijke Toon Godinnen Special


Vandaag was het eindelijk zover! Zo lang naar uitgekeken om de workshop Diya Innerlijke Toon Godinnen Special te geven in de Tempel van de Godin.

Een heleboel eerste keren vandaag: voor de eigenaren Janneke en Madeleine, twee prachtige vrouwen die ik in mijn hart heb gesloten, was het de eerste activiteit in hun Tempel, voor de deelnemers was het de eerste ervaring in deze vorm met energiewerk en heling en met mij. En voor mij was het een magische workshop waarin ik uit mijn comfort zone mocht, geleid door Kwan Yin en Mahaakali waardoor de deelnemers nog diepere lagen konden aanraken.

Ik ben super dankbaar voor deze dag met een groep mooie mensen die elkaar niet kenden en toch zo prachtig met elkaar resoneerden.

De afgelopen weken heb ik weinig gepost en vooral genoten van alles op mijn pad. Mooie gesprekken als familiecoach gevoerd, en aan een paar mensen een bijzondere lezing gegeven over hun zielskwaliteiten en karmisch patronen. Al met al heerlijk, uit comfort zone en genieten van stralende gezichten. De workshop is deze week echt de kers op de taart!

Fijn weekend!0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page