top of page

Afgelopen weken waren heftig. Veel tranen zijn gevloeid. Veel oude pijn gevoeld, veelal in nieuwe ja

Afgelopen weken waren heftig. Veel tranen zijn gevloeid. Veel oude pijn gevoeld, veelal in nieuwe jasjes. Bewust geworden van lagen saboterende patronen en energielekken. Confronterend en pittig.

Dan is het opeens tijd om diepgaand een aantal processen af te sluiten en verloren kracht te laten herleven. En dan te ontdekken hoe Divine Feminine en Divine Masculine mij al heel lang ondersteunen en voorbereiden om mijn verwonde innerlijke kind te helen.

Al aantal dagen verschijnt het beeld van baby Krishna in mijn geestesoog. Gedragen door Divine Source voel ik hoe tijdens een retraite de pijn wordt getransformeerd, de kracht in mij ontwaakt en heelt... magie!


Ben jij bereid om jouw innerlijk werk aan te gaan, jouw diepe processen te doorvoelen?

Laat de Mahatma energie jou hierin ondersteunen. Deze energie helpt mij om de blokkades als het ware los te weken, in beweging te brengen en te helen. Energieën die niet dienen of klaar zijn, worden afgevoerd. Karmische energiën die nog gezien en gevoeld mogen worden, wordt je in geleid en gedragen. Vanuit Divine overgave is er alleen liefde. Er bestaat geen oordeel.

Ben jij klaar voor jouw reis, jouw never ending reis, jouw zielsreis? Werken met de Mahatma is JA zeggen tegen jouZelf.Tijdens de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner ontvang je een aantal basis initiaties. Je leert je systeem te stretchen en de tools te gebruiken.


Jouw persoonlijke en echte proces begint in jouw dagelijkse leven wanneer je geconfronteerd wordt met jouw patronen en schaduwkanten.

Ben jij er klaar voor om die te zien en te horen?


Neem jij de verantwoordelijkheid over jouw leven? Divine ondersteunt iedereen, versterk je band en je zult steeds meer en meer dichter bij jezelf


komen. Voel jij dat de ondersteunende en transformerende Mahatma energie onderdeel mag zijn van jouw reis?

Wachten kan, uitstellen kan. Voel jij jouw innerlijke drive, dan zie ik je graag.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page