top of page

Ik ben omdat jij bent

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022


Twee jaar geleden ben ik met de Mahatma energie in aanraking gekomen. Dit was op het moment dat ik op een kruispunt stond en niet meer wist wat ik in dit leven te zoeken had. Nu kan ik zeggen dat de Mahatma energie mij enorm veel heeft gebracht. De Mahatma is een transformerende energie die mij terug heeft geleid naar mijn basis.


Spiritualiteit. Het is zo mooi om te voelen dat dit los staat van religie. Door deze transformerende energie kon ik uit mijn burnout ontsnappen door zware energie en gedachten te transformeren. Dit is zo lifechanging dat ik me hier verder in heb ontwikkeld tot Mahatma Coach en Trainer. Ik pop


el om iedereen die ook deze krachtige energie wil ervaren de training te geven!


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page