top of page

Rollercoaster

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

Rollercoaster... Herinnering en gevoelens die me toegang geven tot mijn innerlijke zelf dienen zich in raptempo aan, Divine mijn vader/moeder/god/de Bron, wat ben ik jouw dankbaar voor het terugbrengen van mijn Zelf

Ik herinner mij zelf als jong kind op basisschoolleeftijd


struggelend

tussen twee werelden

Het westen en het oosten Twee culturen Generatiekloof binnen gezin Geen aansluiting bij kinderen Wel erbij / Niet erbij horen Wel / Niet willen Aanpassen Afvragend wat ik hier überhaupt te zoeken heb op aarde


Vragen, dilemma's waar voor ik nergens terecht kon

De woorden drongen tot me door 'ach voel jij je eenzaam'

De toon niet begrijpend... Maar ik ben graag alleen

en ik voel me toch verbonden met de mensen om me heen...


Ik zie de honende blik als ik dit zeg... Ik voel hoe totale verwarring me overneemt...

Het was een les om te ontdekken dat niet iedereen zo


denkt en voelt


Ik heb als jong kind ooit in mijn schrift geschreven

Ik ben eenzaam, samen en al een

Een-saam en al-een


Mooie herinnering naar mijn onschuld, dankbaar


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page