top of page

20 maart 2020 Zachter zijn voor mezelf

Bijgewerkt op: 30 okt. 2022

Lijkt wel een nieuwe fase aan te breken... Tijdens de dynamic vraag ik me af waar de echte woede in me is gebleven... En gisteren kwam het antwoord, ik mag zachter zijn voor mezelf en liefdevol zijn voor mezelf En zachter voor mijn omgeving en liefdevol voor mijn omgeving... En dan ook signalen vanuit corona, alle oproepen voor meditatie en liefdevol zijn voor elkaar... En zelfs uit onverwachte hoek om los te laten en vooruit te kijken... Waar wil ik naar toe, wat is mijn doel en verlangen... Zelfs informatie over dat ziektes een signaal zijn en niet bestreden maar omarmd mogen worden, dat angst grootste struikelblok is in een genezingsproces... De vijf biologische natuurwetten van dr Hamer....heb er nog nooit eerder in verdiept, maar nu wil ik er meer van weten, hier dan mijn nieuwste uitdaging
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page