top of page

Een stap achteruit

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

Wat een intensieve weekend! Voel me heel tevreden, een bijzondere driedaagse cursus en na de afsluiting om 18 uur wat fun met mijn zoon, die me drie dagen achter een laptop heeft zien zitten!

En dan zak ik in... gedachten komen weer op.. 'Tsja als je hier al van inkakt, wat wil je dan bereiken'... En meer van dit soort nare gedachten die ergens op de achtergrond afspelen, blijf ik toch een beetje wezenloos liggen en op FB surfen.

Dan trek ik deze ziellekaart en voel ik me weer energiek worden. Het is okay, even rust, en dan weer doorgaan:


Een nieuwe weg Je hebt al heel veel in het leven bereikt. Toch vraag jij je regelmatig af hoe het nu verder moet. Iets is verloren gegaan. En je blijft zoekende. Een bepaalde leegte is er voelbaar. En daar heb je het moeilijk mee. Toch krijg je nieuwe kansen. Een nieuwe deur gaat er voor je open. Blijf vertrouwen. Je kunt zoveel meer. En je krijgt binnenkort een kans die je niet kunt laten liggen. Dit heeft allemaal te maken met iets waar jij al lang van droomt. Een van jouw dromen komen uit. De spirituele wereld zal jou hierbij helpen. Heb nog even geduld, wordt er gezegd. Jouw geduld zal beloond worden. Jij gaat iets waardevols doen. Jij gaat heel veel mensen helpen. En dat is ook waar jij van droomt. Werken op jouw unieke manier. Dat wat jij alleen maar op deze manier kunt uitdragen. Jij hebt hier lang naar toe gewerkt. En je weet ook dat je nu niet op de juiste plek zit. Ook al heb jij je hier goed aangepast. Dit is niet wat jij wilt. Dus ga verder en blijf je verbinden met de hogere energieën. En wacht nog even af. Jij zult bericht gaan ontvangen. En dat gaat niet heel lang meer duren. Een paar weken hooguit. Uit onverwachte hoek zul je hulp krijgen. Veel liefde, licht en kracht, Mirre Gratis terug in jouw kracht pakket: https://healing-spirit-art.nl/gratis Heb je inzichten nodig? Weet je even niet meer hoe verder? ik maak wastekeningen met een reading. Daardoor krijg jij inzichtelijk hoe jij verder kunt gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening Unieke schilderijen te koop. Schilderijen met een boodschap : https://healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen De helende kracht van de Engelen. Een geweldige online cursus met 7 diepgaande helende meditaties: www.healing-spirit-art.nl/crystal-healing
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page