top of page

Diya Inner World

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

Gisteren een mooie eerste Diya Inner World Retraite mogen neerzetten voor een prachtig gezelschap van twee dames.

Deze dag stond volledig in het teken van ontspannen, ervaren en loslaten. Uit het hoofd, in het hart!

De deelnemers hebben verschillende energieën ervaren, zoals de Mahatma, de Trinity en ze hebben een healing rechtstreeks van de Source ontvangen. We hebben het bewustzijn gebracht op de innerlijke leiding en overtuigingen, programmeringen, karma en zware energie verwijderd en nog veel meer.

Tijdens de stiltewandeling die ik met de sjamanendrum begeleide was de natuur intens aanwezig, alsof wij op waren gegaan in de natuur en de geluiden.


Verschillende insecten lieten zich zien en kwamen zelfs op de drum zitten, oog in oog terwijl ik op de drum sloeg. Twee vlinders dwarrelden over het labyrinth en om mij heen, zo goed als op de drumstok en oog in oog op de drum zelf zittend. Voelde magisch. Ben heel dankbaar voor deze dag en dat ik deze twee deelnemers heb mogen ontmoeten en begeleiden in dit stuk van hun proces!

Vanwege de privacy, en dat ik meer aan het genieten was van de dag, geen foto's gemaakt

Dan nog dit: Wil jij power aantrekken en zelf de tools leren om in je eigen kracht te staan? Van 27-29 augustus heb ik nog twee plaatsen vrij voor de training Mahatma Avatar van Synthese Practitioner. De training staat ook in september gepland. Naast de tools, activaties en clearings ontvang je ook wijsheden van belangrijke thema's rond bewustzijnsverruiming. Meer informatie op www.diyavision.nl.

Hartelijke DiyaGroet, Usha Nirandjan

Ps. Volg Diyavision op Facebook en/of Linkedin en check de agenda op www.diyavision.nl voor andere diensten en data!
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page