top of page

16 mei 2020 Vallen en opstaan

Bijgewerkt op: 2 nov. 2022

Olaaa, hier ben ik weer! Ben even offline geweest. Tijdje terug heb ik mee gedaan aan een online cursus uit India getriggerd dat alles uit India goed moet zijn. Het bleek niet helemaal te zijn wat ik ervan verwacht had. Het heeft me even op een zijspoor gezet. Gelukkig heb ik mijn gevoel gevolgd en ben, misschien niet helemaal op tijd, gestopt. Deze zijspoor was nodig om te leren over de vormen van energie. Hierdoor heb ik een nog diepere waardering voor mijn huidige teachings!

Na mijn 'uitstapje' heb ik gewoon in Nederland en online geleerd over de Gtummo en mag ik mij nu Vajra Master noemen. Dankbaar voor dit pad mogelijk gemaakt door OCA. De opleiding leert over de Gtummo energie en de godinnen Mahakali en Baglamukhi. Het heeft mij bij de teachings van Parvati gebracht, Shakti, de vrouwelijke oerkracht. Aan iedereen aan te raden

Gisteren een mooie driedaagse online stilteretraite afgerond. Ook hier nieuwe tools meegekregen om mee aan de slag te gaan!

Genoeg werk te doen!


Zo teruglezend op deze blog ben ik toch blij dat ik ondanks de angst toch stukjes van mijn proces heb gedeeld! Ik zou het ook voor mezelf kunnen houden en niet publiceren. Toch voel ik een kracht om wel openlijk te delen. Dat komt dichterbij mijn ware zelf! Ook al is dit eng en waarschijnlijk niet boeiend of lifechanging voor de lezers

Na een intens chat gesprek met een dierbare vriendin ging er na een kwartier ofzo opeens een lichtje branden. Zo een moment waarop opeens een richting om een raadsel op te lossen, wordt gegeven. In dit geval een idee van jaren geleden waar ik alleen mijn kinderen volop over heb verteld, voor mezelf heb zitten uitdenken... de koeien heb gezien en vervolgens een gedachte heb gelaten. Ondanks de passie en drive die ik toen voelde om dit idee uit te werken. Afwijzing en mislukken... de angst hiervoor was te groot.

Eerder bij beslissing om deze page weer te publiceren was de innerlijke boodschap 'ik weet wie ik ben en waar ik voor sta'. Alles wat ik doe zijn stapjes waar ik bij kan vallen en weer opstaan.

Daarom nu de belofte aan mezelf en Divine om het plan verder uit te werken! Toeval bestaat niet, gisteren had ik opeens de gedachte uit het niets dat nu in alle bezwaren van toen is voorzien... En vandaag een bericht van mijn dierbare friend die wel geholpen zou kunnen zijn met dit plan....

Even laten bezinken nu


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page