top of page

Even moeilijk... openheid

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

Kaartenwijsheid:

Openheid, eerlijkheid dat is het thema op dit moment. Zoveel dingen zijn er gebeurd. En heel veel energie is er verspeeld. Geïnvesteerd in de verkeerde dingen en de verkeerde mensen. Tijd om nu dingen achter je te laten. Want energetisch past zoveel al niet meer bij je. Het zijn zaken waar jij heel veel waarde aan hebt gehecht. Maar die nu de glans inmiddels wel verloren hebben. Weet wat je waard bent en volg jouw hart. Want jouw hart gaat een heel andere richting uit. Er wordt een opening gemaakt. Nieuwe kansen komen er op jouw weg. Maar dan zul je eerst de oude deuren moeten sluiten. Weet dat je er nooit alleen voor staat. Vanuit boven wordt je geholpen op allerlei manieren.

Luister de komende tijd dan ook goed. Naar de radio, mensen in jouw omgeving. Het lijkt of er voor iets speciaals gezongen wordt. Maar dat niet alleen, de mensen vertellen jou dingen die jou verder helpen. Want eerlijk gezegd ben je een beetje de weg kwijt. En dat al langere tijd. Kijk toch eens met welke mooie energie jij omringd wordt. Een hele hoge energie waar jij je mee mag gaan verbinden. De Engelen wijzen je de weg. Maar ook dierbaren zijn er regelmatig om jou een hart onder de riem te steken. jij weet het vanuit jouw gevoel wel. Uiteindelijk komt het allemaal goed. Maar alles heeft nu eenmaal zijn tijd nodig. En eerst moeten er oude stukjes afgesloten worden. En dan openen zich ook nieuwe deuren. Dingen waar jij heel blij van wordt. Waar jij weer van gaat stralen. Ja, het geluk komt terug in jouw leven. Durf die dingen te doen die goed voelen. En aarzel niet. Want jij kunt alles aan. Ja, dromen worden waar. Dus durf gericht te dromen.

Veel liefde, licht en kracht ,Mirre Gratis terug in jouw kracht pakket: https://healing-spirit-art.nl/gratis Heb je inzichten nodig? Weet je even niet meer hoe verder? ik maak wastekeningen met een reading. Daardoor krijg jij inzichtelijk hoe jij verder kunt gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: https://healing-spirit-art.nl/zielstekening Unieke schilderijen te koop. Schilderijen met een boodschap : https://healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen heb jij blokkades? Zit je energetisch niet goed im jouw vel? Online crystal healing sessies ; Www.healing-spirit-art.nl/crystal-healing Of de online cursus heel jezelf: https://healing-spirit-art.nl/online-cursus https://www.facebook.com/mediummirre/ Ik zou zeggen colour your live. Geniet van het leven en straal, Mirriam1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page