top of page

Mini retraite

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

Heftige tijden waarin situaties en emoties op komen borrelen. Gisteren veel helingswerk gedaan, een soort healings marathon, en dat voelt goed!

Hoe iemand een ander ziet, hangt van de eigen perceptie af. Ook hoe iemand een ander waardeert, hangt ervan af hoeveel iemand zich zelf waardeert. De afgelopen dagen kwamen de issues naar boven borrelen, uit ver verleden en recent. Gisteren besloten nu eens te dealen met wat er borrelt en er echt voor te gaan zitten.

Wat ik als bijzonder tijdens deze processen heb ervaren, is hoe mijn mind supersnel switchte, tussen tijdlijnen en dimensies leek het wel. Af en toe kwam ik in verwarring. Kon het niet altijd plaatsen. Dan is het belangrijk om er ook geen waarde of oordeel op te plaatsen, maar los te laten. Er zijn processen aan de gang die niet met de mind te verklaren zijn.

Zo een namiddag van 15 tot ver in nacht, voelt als een miniretraite. Ongestoord deze processen te doorlopen is wel echt een voorwaarde. Vandaag voel ik me heerlijk. De steken in mijn linkerhersenhelft zijn opgelost, super wonderlijk. Dankbaar voor de inzichten en transformatie. Weer een stap dichter bij mezelf
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page