top of page

Kaartenwijsheid

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022

De afgelopen periode een zoektocht in mezelf. En wat mooi om te weten dat ik van alle kanten hulp krijg. Er is zoveel beweging in mij, toch hou ik nog steeds vast aan oude overtuigingen waar ik nog niet helemaal een vinger op kan leggen. Dit zorgt ervoor dat ik niet volledig overgeef en beslissingen neem. Fijn als dit stukje ook opgeruimd kan worden:


Horse Power

Volle kracht vooruit. Jij wordt nu bij alles heel goed geholpen. Alles is nu in een stroomversnelling gekomen.

Je hebt heel veel achter je gelaten en bent nu helemaal in je element. Je voelt je heel erg gedragen. Een ongelofelijke kracht gaat er door jou heen. En dat voelt goed. Heel goed. Jij bent niet meer te stoppen nu. Het gaat nu in een snel tempo vooruit. En je wordt nu vanuit alle kanten dan ook geholpen. Je hebt zo vaak om hulp gevraagd. Maar de tijd was er nog niet rijp voor. Jij was er nog niet klaar voor. Maar nu beging jij aan een nieuw stuk in jouw leven.

Ongelofelijk wat je nu al voor jezelf bereikt. Als je kijkt waar je vandaan bent gekomen dan is er heel veel veranderd. En dan ook in positieve zin.

Een ding mag er nu nog veranderd worden. Je mag de dingen net iets anders gaan bekijken/ belichten. Bepaalde overtuigingen zorgen nog voor blinde plekken. En dat is nu het laatste stuk wat er nog opgeruimd mag worden. Vraag jouw krachtdier om hulp hierbij. Vraag of deze laatste blinde plekken nu nog verwijderd mogen worden uit jouw systeem. Het is de angst om te zien. Dat stuk mag nu verlicht worden.

En als je dat voor elkaar hebt, dat gaat je zeker lukken. Dan gaat het echt nog sneller. Alles komt in een stroomversnelling. Jij wordt gedragen. Je zult verstelt staan van jezelf hoe krachtig jij dan in het leven komt te staan.

Veel liefde, licht en kracht,

Medium Mirre

Spirituele schilderijen met een boodschap te koop: /www.healing-spirit-art.nl/unieke-schilderijen

Een persoonlijke wastekening inclusief reading: www.healing-spirit-art.nl/zielstekening


Wijsheid van het orakel, kaart zes zegt dat iets mij wordt ontzegt, afwijzing is een leermoment, omgekeerd is een boodschap voor bescherming "... Ik hoef dingen niet achterna te jagen. Het is tijd om afstand te nemen. Er wachten andere dingen op me. Ik kan obsessies achter me laten door totale acceptatie en overgave. Spirit wil alleen maar het beste voor mij. Dit is het teken dat me iets veel beters te wachten staat. Heb vertrouwen..."


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page