top of page

Next step: Art Journal

Heerlijke dag gehad! Om mijn creatieve brein op gang te houden meteen begonnen aan een nieuw project. Planning: af in the flow!

Sinds een paar maanden ben ik assistent begeleider voor een buurtcirkel in Den Haag. Ik heb het eerder genoemd maar voor mezelf nog niet helemaal uitgemaakt of dit is en brengt wat ik nodig heb en wil betekenen.Divine wegen zijn onvoorspelbaar! Na wat ups en downs zoals het leven kent, herken ik nu in korte tijd de dynamiek in mjjn eigen rol en in de rol van anderen die ik in mijn hele leven ervaar. Het is alsof mijn intercity met een supersnelheid door een provincie raast terwijl ik indrukken op doe van mensen, landschap, lucht, wolkjes, wat er is... Wat er niet is..

Ik weet het, ik geef steeds aan nieuwe fase breekt aan. De time out van vorige week om even te concentreren op de satsang was hard nodig. Het bleek een integratie week te worden. Puntjes op de i te zetten..

Next step dus... Hoe mijn grote bek weer vorm gaat krijgen? God knows lets flow!1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page