top of page

Welkom! Lees hier de 3 inzichten
 
OM FAMILIEPIJN TE OVERKOMEN

 
EN JOUW EIGENWAARDE TE OMARMEN

1.

Wist jij dat een nieuwe keus maken één van de belangrijkste stappen is als je nieuwe situaties wilt creëren?

 

Dit lijkt heel logisch... toch is een nieuwe stap maken vaak een enorme drempel. Weet je hoeveel mensen blijven vasthouden aan het oude vertrouwde en geen nieuwe keuzes kunnen maken?

 

Elke dag dezelfde routines, dezelfde gedachtes... herhalen, herhalen, herhalen.  Gedachten, overtuigingen en zelfs de wens dat het anders zou mogen zijn... 

Hoe bouw jij voort op situaties?
Ga maar eens na, hoeveel doe jij uit gewoonte en wat zou het je opleveren als je eens iets anders zou kiezen te doen?

Groei is alleen mogelijk door nieuwe dingen te doen.  Zelfs het behouden van gezondheid is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes. Zoals wat eet je vandaag, hoeveel keuzes maak je om te variëren van voeding, beweging, interactie met anderen?


2.

Het tweede inzicht is dat de dingen die jij doet niet persé datgene is waarvoor jij gemaakt bent te doen. In het laatste geval zal jij de juiste mensen en situaties gaan aantrekken. Veel mensen zijn hun ware zelf uit het oog verloren en doen wat zij nu gewend zijn te doen. 

Onze zielsblauwdruk en individuele levensthema’s hebben een enorme impact op wat wij ervaren. Wanneer binnen een gezin en familie duidelijkheid ontstaat over elkaars diepere behoeftes en lagen, kan veel meer begrip voor elkaar ontstaan én ontstaat er ruimte voor groei. Je leert elkaar te DRAGEN in plaats te VERDRAGEN.

Door disharmonie wordt het bijna onmogelijk om binnen een gezin met elkaar of anderen aan de levensthema's te werken waar men elkaar voor heeft uitgekozen. Geef jezelf en anderen een nieuwe kans om zichzelf te ervaren zoals diegene bedoeld is te zijn. 

Hoe mooi is het als irritatie en onbegrip vervangen kan worden door het inzicht dat iedereen een unieke eigen zielsblauwdruk heeft! Gewoon omdat je weet wat bij jou of bij de ander hoort en past. 

3.

Daarmee komen we bij de derde inzicht:

Wanneer iets niet werkt nemen we genoegen met dat het is zoals het is met alle gevolgen van dien. We leven in het verleden. Door in het verleden te leven hou je ook de energie in stand die de pijn veroorzaakt heeft.

 

Het éne puntje dat transformatie lastig zo niet onmogelijk maakt, is het niet vertrouwen op de innerlijke wijsheid en het onbekende! 

 

Door de focus te houden op wat je wel wilt, breng je de energie terug naar het heden en kan je werken aan jouw toekomst.

 

Ben je bereid om jouw patronen te onderzoeken en bewust nieuwe keuzes maken die in lijn zijn met jouw zielskwaliteit?

Jouw zielsinformatie ligt voor jou klaar! Je hoeft er alleen op af te stemmen en te weten hoe je het interpreteert en in jouw leven inzet om verandering te brengen in jouw leven.  

Hoe zou het zijn om:

 

... te ONTDEKKEN wie jij werkelijk bent ...

 

en de

... VERANDERING te creëren waar je zo naar verlangt ...

 

... zonder drastische keuzes te maken en

jouw hele leven op zijn kop te zetten?

Wil je meer weten?

Reageer via de chatfunctie rechtsonder of maak een afspraak voor een digitaal theetje!  

bottom of page