top of page

Welkom! Lees hier de 3 inzichten
 
OM FAMILIEPIJN TE OVERKOMEN

 
EN JOUW EIGENWAARDE TE OMARMEN

1.

Wist jij dat een nieuwe keus maken één van de belangrijkste stappen is als je nieuwe situaties wilt creëren?

 

Dit lijkt een logische inzicht... Weet je hoeveel mensen blijven vasthouden aan het oude vertrouwde en absoluut geen nieuwe keuzes kunnen maken?

 

Elke dag dezelfde routines, dezelfde gedachtes... herhalen, herhalen, herhalen. Zelfs de wens dat het anders zou mogen, blijft een gedachte die dagelijks voorbij komt. 

Hoe bouw jij voort op situaties?
Ga maar eens na, hoeveel doe jij uit gewoonte en wat zou het je opleveren als je eens iets anders zou kiezen te doen?

En dit terwijl groei alleen mogelijk is door nieuwe dingen te doen.  Zelfs het behouden van gezondheid is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes. Zoals wat eet je vandaag, hoeveel keuzes maak je om te variëren van voeding, beweging, interactie met anderen?


2.

Het tweede inzicht is dat wanneer jij handelt vanuit jouw zielskwaliteiten jij de juiste mensen en situaties zult gaan aantrekken. Veel mensen zijn hun ware zelf uit het oog verloren en doen wat zij nu gewend zijn te doen. Soms werkt het en soms niet.

Onze zielsblauwdruk en individuele levensthema’s hebben een enorme impact op wat wij ervaren. Wanneer binnen een gezin en familie duidelijkheid ontstaat over elkaars diepere behoeftes en lagen, kan veel meer begrip voor elkaar ontstaan én ontstaat er ruimte voor groei. Je leert elkaar te DRAGEN in plaats te VERDRAGEN.

Door disharmonie wordt het bijna onmogelijk om binnen een gezin met elkaar of anderen aan de levensthema's te werken waar men elkaar voor heeft uitgekozen. Geef jezelf en anderen altijd een nieuwe kans om zichzelf te ervaren zoals diegene bedoeld is te zijn. 

En zoals jij en de ander bedoeld is zichzelf te ervaren, wordt door de zielskwaliteiten bepaalt. Hoe mooi is het als de druk van het moeten er af kan! Gewoon omdat je weet wat bij jou of bij de ander hoort en past. 

Dan kan het zelfs nog lastig zijn om helemaal naar jouw zielskwaliteit te leven of om de oordeel over de ander niet de boventoon te laten spelen.

3.

Daarmee komen we bij de derde inzicht:

Wanneer iets niet werkt nemen we genoegen met dat het is zoals het is met alle gevolgen van dien. We leven in het verleden. Door in het verleden te leven hou je ook de energie in stand die de pijn veroorzaakt heeft.

 

Het éne puntje dat transformatie lastig zo niet onmogelijk maakt, is het niet vertrouwen op de innerlijke wijsheid en het onbekende! 

 

Door de focus te houden op wat je wel wilt, breng je de energie terug naar het heden en kan je werken aan jouw toekomst.

 

Ben je bereidt om jouw patronen te onderzoeken en bewust nieuwe keuzes maken die in lijn zijn met jouw zielskwaliteit?

Jouw zielsinformatie ligt voor jou klaar! Je hoeft er alleen op af te stemmen en te weten hoe je het interpreteert en in jouw leven inzet om verandering te brengen in jouw leven.  

 

Lieve jij, dit zijn mijn drie inzichten die ik tijdens mijn zoektocht heb ontdekt. Ik gun jou ook jouw transformatie met zo min mogelijk pijn en verdriet. 

 

Hoe zou het zijn om:

 

... te ONTDEKKEN wie jij werkelijk bent ...

 

en de

... VERANDERING te creëren waar je zo naar verlangt ...

 

... zonder drastische keuzes te maken en

jouw hele leven op zijn kop te zetten?

OVERKOM FAMILIEPIJN EN OMARM JOUW EIGENWAARDE

Oog blanco.jpg

Coachingstraject

Wanneer jij er klaar voor bent om de eerste stappen te zetten in jouw zielsheling en transformatie én hier hulp bij wilt, is een coachingstraject van Diyavision Action by Choice op jouw lijf geschreven.

 

1 consult basis zielslezing incl. opruimen (5D) en wat je kunt doen om nieuwe blokkades te voorkomen (3D)/online of fysiek

 

1 consult afstemming vibratie woning 5D + 3D/online of fysiek

 

3 - 6 of 9 coachings- of consultsessies online of fysiek

 

1 tot max. 3 evaluaties* online of fysiek

* Een sessie duurt ca 60" - 90". 

* Gedurende oachingstraject inclusief toegang tot meditaties en online programma karmahealing.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

OVERKOM FAMILIEPIJN EN OMARM JOUW EIGENWAARDE

Wil je meer weten?

Reageer via de chatfunctie rechtsonder of maak een afspraak voor een digitaal theetje!  

bottom of page