the holy trinity avond afbeelding.jpg

The Holy Trinity

Maak kennis met de Heilige Trinity energie tijdens deze avondbijeenkomst. De Heilige Trinity energie staat voor de Divine Source, Melchizedek energie (The Divine Male) en de Serafijne energie (The Divine Female). Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen. De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden.

De grondleggers van deze Heilige Trinity energie zijn Hoge Priester Senia Melchizedek en Seraph Freya Giza Melchizedek in samenwerking met de Divine Source the Supreme Consciousness.


Tijdens deze avond ontvang je verschillende keren de Holy Trinity Blessing. Een blessing is een zegen met de energie op het hoofd wat de energie in jouw leven in beweging zet en inzicht brengt. Verder worden er teachings (wijsheden) gedeeld en ontvang je een energetische opschoning. Elke bijeenkomst wordt er een ander thema behandeld.

Praktisch

De avond begint om 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. 

Kosten voor deze avond zijn €10,- inclusief drinken en versnaperingen.

 

Diya Reviews

 

The Holy Trinity

  • Vanaf het eerste moment een erg fijne ervaring, heel persoonlijk en erg mooi.

  • De chakra activatie was een erg mooie ervaring om per chakra te voelen. De blessing zelf was een kers op de taart en maakte het geheel helemaal af.

  • Ik wist niet wat te verwachten. Bij aankomst voelde ik me meteen welkom. Ik voelde gelijk kalmte, want ik was in begin beetje nerveus. 

  • Ik kan deze ervaring aanraden voor ieder die zijn/haar pad beloopt en een steuntje nodig heeft.

  • Inspirerende ervaring, een mooie ruimte waarin je je als gast meteen helemaal thuis voelt. Culinair verzorgt tot in de finesse met vers fruit en verse noten.