WhatsApp Image 2022-09-22 at 13.47.16.jpeg

Satsang Regen van Bloemblaadjes

De weg omhoog is de weg naar binnen

Satsang is een krachtige helende samenzijn, voeding voor de lichaam, geest en ziel.

Negatieve vibraties laten ons in het leven slingeren tussen emoties en gedachten van oordeel en veroordeling, schuld en schaamte, afgunst en haat, dader en slachtoffer.


De waarheid ligt in het midden en alles mag er zijn. Door contact te maken met jouw lichaam kan je voelen waar de emoties zich in jouw lichaam hebben opgeslagen. Dit kan heel confronterend, onveilig en ongewenst aanvoelen. De neiging om weg te duiken, niet aan te gaan, kan groot zijn.


Toch is dit de manier om de gevolgen van vastzittende energie in beweging te brengen.


EMOTION = Energie in beweging. Willen we niet de emotie zien of voelen dan gaat deze vastzitten. Met alle gevolgen van dien: excessieve uitingen zoals eerder genoemd, je niet meer thuis voelen in je eigen lichaam, ziektes en lichamelijke ongemakken. Dit alles voor normaal gaan zien, want je bent nu eenmaal zo of het is altijd de ander, schouderophalend of vingerwijzing.


Door te ZIJN kan je de balans herstellen zodat de spiraal gekeerd kan worden door de positieve helende vibraties. En je de lading kunt voelen, verzachten en omarmen. Wanneer op de juiste manier gereciteerd, dringen de helende klanken van een mantra diep door tot in alle cellen.

Het is tijd.

Tijd om uit de strijd te stappen.

De strijd tussen wie je bent geworden en wie jij bent.

Laat je verrassen door het volle programma voedend voor lichaam, geest en ziel met onder meer klanken en mantra's in verbondenheid.


Laat de regen van bloemblaadjes over je heen dwarrelen.


We zijn allemaal op reis, maar niemand is alleen.


Kom jij jouw energie opladen tijdens deze satsang?