mahatma practitioner terugkomdag.jpg
 

Tkd-Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

Terugkomdag

Heb jij de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner training gedaan en wil jij graag het energiewerk onder begeleiding in praktijk brengen en in contact komen met gelijkgestemden?

Deze terugkomdag bestaat altijd uit een dagdeel en is een mega grote ondersteuning om met het geleerde aan de slag te gaan, het energiewerk eigen te maken en de stof verder te integreren. Het is namelijk niet niks wat er allemaal gebeurt en verschuift in zo’n driedaagse Mahatma training!

Een terugkomdag begint altijd met een uitgebreide clearing zodat jouw systeem weer de nodige opschoning en boost krijgt. Van daaruit werkt de Mahatma Coach & Trainer™ verder volgens een schema zodat teachings en praktijkwerk aan bod komen.


Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Het doel is jouw energie hoog te houden en dat jij verder kan met hetgeen in de training is behandeld.

Duur: 4 uur

Kosten: € 20

Locatie: Den Haag

De terugkomdagen voor de practitioners vinden regelmatig plaats. Kijk in de agenda voor de data. De terugkomdag i alleen toegankelijk wanneer eerst de bijbehorende training is afgerond.

Wees welkom! Klik op aanmelden om de agenda te bekijken.