top of page

Ervaar de weldaad van jouw Innerlijke Toon. Stap dieper in jouw innerlijke wereld en breng resonantie in de stukken die jou belemmeren.

EEN MAGISCHE INNERLIJKE REIS

BewustZIJN in de kracht van jouw innerlijke vibratie

DIYA INNERLIJKE TOON

Eerstvolgende workshop 
zondag 1 mei 2022

Investering in jezelf
€ 90


Locatie
Loosduinen/Den Haag

Image by Sharon Pittaway

Wat deelnemers zeggen...

Het is nu dinsdag (3 dagen later).
De krachtige energie tezamen met de herinnering doet zijn werk......
ik sudder nog na.
Usha ik kan het niet in woorden omvatten.
We waren ook met een bijzondere groep bij elkaar.
En dan ook nog in de prachtige Godinnentempel van Janneke en Madeleine als gastvrouwen.

Het was een heel bijzondere middag.
Je hebt niets teveel gezegd Usha met wat je hierboven beschrijft.
Het verdere proces laat ik lekker over mij heen komen.
Dank je wel lieve vrouwen ook wel godinnen.
Ik hoop dit vaker te mogen beleven.

Het was een hele bijzondere en prachtige reis van een hele mooie vrouw! Ik heb je ook in mijn hart gesloten Usha Nirandjan. En wat een mooie groep hadden we. De vrouwen, de energie, de verhalen, ik ben nog heerlijk aan het nagenieten. 

WAT IS JOUW INNERLIJKE TOON?

Na een intensieve training sloot ik deze in dankbaarheid af samen met de deelneemster met een prachtige mantra. Tot dan was mantra zingen vooral iets wat ik voor mezelf deed. Het was een magisch moment waarin we vanuit onze eigen space volledig in overgave gingen in de klanken, de toon, trilling, de frequentie, de magie.

Een online initiatief Meditatie en mantra werd hieruit geboren. Iedere maand iets meer uit mijn comfort zone én steeds meer technieken verwerkt tot een weldaad voor lichaam én geest.


Diya Innerlijke Toon is een verdieping van Meditatie en mantra. Ervaar hoe pijn, verdriet en andere emoties die jou niet meer dienen uit jouw systeem worden gehaald, Karmische banden worden doorgesneden en hoe jouw Innerlijke Toon zich door jouw lichaam verspreidt volledig in resonantie met jouw lichaam en geest.


Vaak zijn zware situaties aan een gemoedstoestand vooraf gegaan. Voel je steeds meer heel en veilig in jouw lichaam. 

DURF JIJ DE UITDAGING AAN OM LETTERLIJK DE DIEPTE IN JEZELF OP TE ZOEKEN

Ervaar jij gevoelens in jezelf waardoor je net niet jezelf kunt zijn tot aan depressies en gevoelens van leegte óf juist veel spanning en stress? Moeite om jezelf uit te drukken, om jouw waarheid te spreken, onbalans in wie jij werkelijk bent?

Dan is deze magische reis op een magische locatie voor jou bedoeld.

Image by Sharon Pittaway

DIYA INNERLIJKE TOON

Bewustzijn brengen op de kracht van jouw innerlijke vibratie 

Na de prachtige workshop in de Tempel van de Godin gaan we op tour naar een volgende magische locatie in Loosduinen/Den Haag. De locatie wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Maak jij de reis in jouw binnenwereld op een bijzondere locatie onder de hoede van de Divine/Vader/Moeder/God de Bron? Het belooft een magische en intensieve middag te worden waarbij ik verschillende technieken inzet zodat jij kunt ontdekken welke blokkades aan de oppervlakte komen, gezien en geheeld mogen worden.

Deze middag is geschikt voor iedereen die diepere lagen in zich zelf wil aanraken om inzichten te ontvangen en heling te brengen in eigen leven en de mensen om jou heen. De inzichten ontvang jij vanuit jouw eigen innerlijke bron. Of je nu al lang bezig bent met jouw bewustwordingsproces of niet. De enige voorwaarde is dat je bereid bent open te ontvangen en uit jouw comfort zone te stappen.

Tijdens deze workshop ben je afwisselend zowel passief als actief bezig. Je zet letterlijk stappen uit jouw comfortzone.


Laat je verrassen en schrijf je meteen in. 

Eerstvolgende workshop is op zondag 1 mei 2022

Investering in jezelf € 90. Bij aanmelding te voldoen € 65 (iDeal). Restant á € 25 op basis van draagkracht en op donatiebasis contant aan de beheerder te voldoen.

Er is plaats voor maximaal 10 personen. Vol is vol.

Aan de Workshop Diya Innerlijke Toon kan niet worden deelgenomen als bij epilepsie, schizofrenie en zware hartklachten. 

RESONANTIE

Het belooft een magische en intensieve middag te worden waarbij ik verschillende technieken inzet zodat jij kunt ontdekken welke blokkades aan de oppervlakte komen, gezien en geheeld mogen worden. Ontvang inzichten vanuit jouw eigen innerlijke bron.

ONDER OGEN ZIEN

Neem een schrift en een pen mee om jouw inzichten op te schrijven. Gedurende het hele programma krijg je tussen de onderdelen door de tijd en de ruimte om inzichten en ervaringen op te schrijven. Dit is een mega krachtige techniek om jouw channelingsvaardigheden te ontwikkelen.

UIT COMFORT ZONE

Tijdens deze workshop ben je afwisselend zowel passief als actief bezig. Je zet letterlijk stappen uit jouw comfortzone. Schrijf je in en laat je verrassen.

Geschikt voor iedereen die diepere lagen in zichzelf wil aanraken én bereid is inzichten te ontvangen en resonantie te brengen in eigen leven en de mensen om jou heen.


Voorwaarden voor deelname

open ontvangen, eigen verantwoordelijkheid nemen om jouw situatie te willen veranderen.

​Stap uit jouw comfort zone en breng resonantie in jouw hele systeem tijdens de

Diya Innerlijke Toon

Eerstvolgende workshop zondag 1 mei 2022
Investering in jezelf € 90
Locatie Loosduinen/Den Haag

Bij aanmelding te voldoen € 65. Restant € 25 op basis van draagkracht en op donatiebasis te voldoen aan de beheerder van de Tempel.

Wat deelnemers zeggen....

Retraites en workshops

  • Meer dan waard om jezelf de retraite te gunnen!

  • Voelde heel heel erg intens, maar oh zo fijn, dit is wat ik nodig had.

  • Ik voelde me erna herboren, compleet, nieuw en "fris".

  • Open, liefdevolle en zachte begeleiding. Ik voelde mij daardoor op mijn gemak en kon alles laten stromen. Er was veel beweging en verbinding in/met mezelf. 

  • Diya Innerlijke Toon met als thema chakra's is een warme workshop.

  • Krachtige energieën die voor mij nodig waren met de nodige inzichten waar ik weer mee verder kan.

bottom of page